Saltar apartados

La UA participa en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Alacant, 29 d'octubre de 2010

Amb un stand situat en el Palau Comtal

És temps d’estudiar a la UA és el lema que presideix en stand que la Universitat d'Alacant ha instal·lat en la tradicional Fira de Tots Sants de Cocentaina, que enguany celebra la seua 664 edició. El stand universitari se situa en el claustre del Palau Comtal, on se situa la Seu Universitària de Cocentaina, la més antiga de les nou que posseeix la UA en la província d'Alacant. En ell stand s'ofereix informació sobre els diferents serveis acadèmics, investigadors, d'atenció a l'alumne, així com d'extensió universitària de la institució docent. Enguany, per primera vegada, es pot consultar tot el relatiu a l'oferta de nous graus que s'han engegat en el present curs acadèmic amb un acolliment tal que han situat en xifres de rècord, al volum de noves matrícules realitzades en la Universitat d'Alacant.

La Fira de Tots Sants s'inaugura oficialment el dia 30 d'octubre i continuarà fins al dia 1 de novembre. A l'acte inaugural, que se celebra demà, està previst que assistisquen la directora del Secretariat d'Extensió Universitària, Rosario Navalón i la directora acadèmica de la Seu de Cocentaina, Elena Ronda. Est és el novè any que la UA instal·la un stand en aquesta Fira que reuneix cada any a més de dues-centes mil persones.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464