Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull les jornades "TIC: Trobada Empresarial de la Investigació a la Innovació"

Alacant, 26 d'octubre de 2010

Dijous que ve 28 d'octubre a les 16:30 hores, se celebrarà en l'edifici municipal El Claustre, situat a Alacant en el carrer Llauradors 4-6, al costat de la Concatedral de Sant Nicolás, la jornada “TIC: Trobada Empresarial de la Investigació a la Innovació”.

L'acte, organitzat pel Vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació i el Parc Científic d'Alacant, pretén ser una trobada empresarial, on els assistents tinguen l'oportunitat de debatre sobre el present i el futur de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), així com sobre la relació Universitat- Empresa.

Amb la finalitat de reforçar aquesta relació, es plantegen una sèrie de trobades d'empresaris amb investigadors de la Universitat que exposaran les seues línies d'investigació més rellevants en aquest sector.

D'altra banda, la jornada comptarà amb la participació entre el públic de diverses institucions i empreses com el Dr. Greg Low, Director Regional de Microsoft a Austràlia, el Dr. Mark Tabladillo, expert en Mineria de Dades i Professor de la Universitat de Phoenix, Arizona, (EUA), el Dr. Helmut Knappe, expert en Business Intelligence (Alemanya), el Dr. Ron Talmage expert en Magatzem de Dades (EUA) el D. Javier Loria, enginyer de sistemes especialitzats en Intel·ligència de Negoci (Costa Rica), Juan Tomás-Verdera, expert en Tecnologies d'Informació per a Turisme (Espanya) i el Dr. Daniel Seara, Doctor en Medicina i expert en Sistemes de Col·laboració (Espanya).

L'Associació empresarial del sector TIC de la Comunitat Valenciana, ESTIC, i l'Associació del Terciari Avançat d'Alacant que col·laboren en l'organització d'aquest acte, participaran en la taula redona aportant informació d'interès tant per a la persona emprenedora com per al futur empresari.

Programa

16:30 - 17:30 Taula redona: Relacions i Reptes en el sector TIC Manuel el Palomar Sanz. Vicerector d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Universitat d'Alacant.

Fernando Guerrero Gómez. Principal Mentor de Solid Quality Mentors

Joaquín Garrido Mora. President de l'Associació ESTIC

Julián Lorenzo Espinosa. Associació Terciari Avançat d'Alacant.

President de la Comissió d'IT.

17:30 – 18:00 PAUSA-CAFÈ

18:00 – 20:00 Trobades bilaterals prèvia cita

http://www.iuii.ua.es/descargas/solicitud_entrevista.doc

Per a les trobades bilaterals adjuntem una fulla de sol·licitud d'entrevistes, que preguem ens remeten a la següent adreça de correu electrònic, assenyalant en quina línia/s d'investigació estarien interessats: innovacion@ua.es

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464