Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la Fundació Marjal engegaran l'Observatori de Nutrició per a majors

convenio_Marjal2Alacant, 25 d'octubre de 2010

La Universitat d'Alacant continua consolidant acords de col·laboració amb institucions i empreses per a potenciar l'intercanvi i la difusió del coneixement científic i cultural. Amb aquest objectiu, el rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda i el president de la Fundació Marjal de la Comunitat Valenciana, Francisco Gómez Andreu, han signat aquest matí un conveni de col·laboració pel qual realitzaran activitats conjuntes de divulgació, formació i investigació que redunden en benefici d'ambdues parts.

Entre les activitats proposades es troba la creació per part del Vicerectorat d'Investigació,Desenvolupament i Innovació de la UA, l'Escola Universitària d'Infermeria i Fundació Marjal, del “Observatori de Nutrició per a persones majors” que tindrà com a objectiu la integració, a través de la nutrició i la gastronomia, d'aquells estrangers de la tercera edat que vénen a viure, o passen llargues temporades, en la província d'Alacant. De la mateixa manera, l'Observatori pretén estudiar la influència de la barreja de la nostra dieta amb les d'altres països, en benefici de la salut.

El conveni rubricat avui, arreplega també la promoció de seminaris i cursos impartits per professorat de la UA, que versaran sobre temes d'interès per als diferents departaments de la Fundació Marjal i aprofundiran en la formació i en el desenvolupament d'investigacions relacionades amb la seua activitat.

La Fundació Marjal naix per a reivindicar l'aportació inestimable de la figura de l'empresari en les societats avançades, no solament quant a desenvolupament econòmic, sinó també per la seua aportació al progrés de la ciència, tecnologia, cultura, protecció del mitjà natural, valors socials i humans i, en general, a tot el que condueix al benestar dels ciutadans.

convenio_Marjal

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464