Saltar apartados

La Xarxa de Gabinets de Comunicació de la CRUE celebra la seua Assemblea General en la Universitat d'Alacant

Alacant, 29 d'octubre de 2010

Una trentena de directius de comunicació han participat en la trobada

Directius i responsables de comunicació d'universitats de tota Espanya, pertanyents a la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE), s'han reunit en la Universitat d'Alacant per a celebrar la seua Assemblea General. Per primera vegada, el rector de la UA, Ignacio Jiménez Raneda, ha presidit l'Assemblea després del seu nomenament com a President d'aquesta Xarxa (REGACUE) el passat mes de juliol. La trobada ha explicat també amb la presència de la vicerectora de Relacions Institucionals de la UA, Aránzazu Calçada, qui ha donat la benvinguda als assistents i la Secretària General de la CRUE, Teresa Lozano. Virginia Aceituno, responsable de premsa i relacions amb els mitjans de la UA, ha sigut nomenada secretària executiva de REGACUE. La Universitat d'Alacant arreplega així el testimoni de la Universitat Jaume I de Castelló que presidia REGACUE fins al passat mes de juliol.

En el desenvolupament de la jornada, els participants han abordat temes de gran interès per a les universitats espanyoles públiques i privades, com l'elaboració d'un Pla director de Comunicació d'Universitats, que serà aprovat i engegat conjuntament amb el Ministeri d'Educació, o l'elaboració de la nova Guia de titulacions 2011/2012 amb informació detallada sobre l'oferta d'ensenyaments que s'imparteixen en el conjunt de les universitats espanyoles.

La Xarxa de Gabinets de Comunicació de les Universitats Espanyoles va ser creada en 2003 com a comissió sectorial de la CRUE i va nàixer amb l'objectiu de fomentar la difusió de les activitats universitàries per a fer-les arribar a la societat.

La divulgació de la informació i l'activitat de la universitat espanyola, dins i fora de les nostres fronteres, la formació de professionals de la comunicació i del personal docent i investigador quant a la relació amb els mitjans, l'elaboració d'estudis i anàlisis sobre la percepció de la universitat en l'opinió pública i en la societat i la realització de guies i directoris són algunes i les línies de treball prioritàries de la Xarxa.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464