Saltar apartados

Comença en la UA el VI Congrés Español de Biogeografia amb un marcat caràcter interdisciplinari

Alacant, 7 de setembre de 2010

Investigadors de disciplines molt diverses, com a geògrafs, botànics, biòlegs, entomólogos, ecólogos, entre uns altres, procedents d'universitats espanyoles, portugueses, britàniques i brasileres participen en el VI Congrés Español de Biogeografia que s'està desenvolupant en la Universitat d'Alacant des d'avui dimarts 7 de setembre. La interdisciplinaritat de la trobada és un dels trets distintius de la trobada. Els experts van a anar exposant els últims resultats derivats de l'ús de mètodes i tècniques punters per a l'estudi de la fauna i la flora. Tot açò repartit en quatre blocs temàtics: tècniques en investigació biogeográfica, conservació i gestió de les espècies i dels seus hàbitats, biogeografia de les muntanyes mediterrànies i biogeografia dels mitjans litorals i marins.

El rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, Jorge Olcina, i els organitzadors del VI Congrés Español de Biogeografia, Juan Antonio Marco Molina i Ascensión Padilla, han inaugurat aquest matí el Congrés, que s'està celebrant, i finalitza el dissabte 11 de setembre, en l'Aula Magna i l'hall de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant, edifici B.

El grup d'investigació Medspai de la Universitat d'Alacant, compost per personal del Departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la UA, és l'organitzador del Congrés.

 

VI Cong Biogeografia

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464