Saltar apartados

La Universitat d'Alacant convoca el I Certamen Literari Mario Benedetti

Les obres podran presentar-se en les categories de relat i poesia

Alacant, 9 d'abril de 2013

El Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti i la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant convoquen el I Certamen Literari Mario Benedetti, amb el qual volen retre homenatge al poeta uruguaià i doctor honoris causa de la UA (1997).

Aquest certamen està adreçat a tota la comunitat universitària, alumnat, personal docent i investigador i personal d'administració i serveis de la Universitat d'Alacant, els quals podran concursar en el certamen en dues categories: relat i poesia.

El vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, i Eva Valero, directora del CEMAB, asseguren que “el certamen té com a objectiu construir un espai de creativitat en la universitat, fomentar l'interès per l'escriptura i reivindicar el necessari lloc que la imaginació ha de tenir en la universitat”.

Les bases del certamen estableixen dos premis per a cada categoria (contes i poesia). El primer premi estarà dotat amb un llibre electrònic i un lot de llibres de Mario Benedetti, i el segon premi, amb un lot de llibres de l'escriptor. Així mateix hi haurà una menció per al tercer relat seleccionat.

El termini de presentació dels treballs finalitza el 10 de juny.

 

Bases del Certamen

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464