Saltar apartados

La UA flexibilitza l'abonament de taxes de matrícula del curs 2013-2014

 

Alacant, 2 d'agost de 2013

L’alumnat de continuació d’estudis de la Universitat d’Alacant podrà elegir com vol pagar les taxes de matrícula del curs 2013/2014. Per a fer-ho, la UA ha establit tres modalitats diferents. La primera consisteix en el pagament en un únic termini, que caldria abonar en el mes de novembre.

Altra opció és fer-ho en dos terminis. En aquest cas, els crèdits del primer semestre s’abonarien al novembre i els crèdits del segon semestre, a final de gener.

Per últim, la tercera modalitat consisteix a fraccionar no solament els pagaments, sinó la matrícula. D’aquesta manera, al setembre l’alumnat es matricularia només dels crèdits de les assignatures que cursaran en el primer semestre i de les anuals o d’aquestes més les assignatures del segon semestre que consideren convenients. A la fi de gener, podria ampliar la matrícula corresponent a les assignatures del segon semestre. Amb aquesta tercera opció, l’alumnat disposa de tres terminis de pagament: per a les assignatures de primer semestre i 50% de les anuals, en el mes de novembre; per a les assignatures del segon semestre i 50% de les anuals matriculades al setembre, a final de gener; i per a les assignatures matriculades al gener, caldria pagar al març.

 

Primera matrícula

Tot l’alumnat que inicia estudis universitari ha d’abonar el primer termini de la matrícula abans del 5 d’agost i no podran domiciliar aquest pagament. La resta d’opcions es manté igual per a l’alumnat de continuació d’estudis.

A més, la Universitat d’Alacant ha establit un acord amb una entitat bancària perquè l’alumnat que així ho vulga puga fraccionar-ne el pagament en 9 mensualitats.

 

Vegeu-ne les condicions en l’enllaç següent

En l’enllaç següent podeu consultar las taxes del curs acadèmic 2013/2014.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464