Saltar apartados

La UA albergarà un de les Trobades NOW i rebrà, almenys, una de les seues beques de Responsabilitat Social Corporativa

Les dos institucions han signat un conveni per a promoure l'intercanvi i difusió del talent a través de col·loquis i ajudes a estudiants

 

Alacant, 4 de desembre de 2013

La Universitat d'Alacant i l'associació Encuentros NOW han signat un conveni de col·laboració per a facilitar l'intercanvi i la difusió de coneixement i la promoció del talent. Com a fruit d'aquest acord, la Universitat d'Alacant acollirà un de les trobades, en el qè es parlarà de recerca, docència o extensió universitària. A més, aquesta associació sense finalitat de lucre lliurarà a la Universitat, a través de la responsabilitat social corporativa de les seues empreses col·laboradores, almenys una de les beques de recerca o postgrau. L'objectiu és, segons explica el president de Encuentros NOW, Manuel Bonilla, "Premiar el talent". Les beques es lliuraran en un gran encontre, que està previst celebrar durant el primer trimestre de 2014.

En opinió de Manuel Palomar, rector d'Universitat d'Alacant, "a través del gran canal de comunicació que representa Encuentros NOW, portarem el coneixement a les xarxes socials per a generar opinió i debat en la societat, que és el que demana i necessita".

Manuel Bonilla, per la seua banda, va agrair al rector i a la Universitat d'Alacant "que les ues institucions, que som lloc de trobada de tots els agents socials, puguem anar juntes en aquesta iniciativa sota el paraigua de la responsabilitat social corporativa de les empreses. Des d'Encuentros NOW considerem que la Universitat i l'empresa han d'anar de la mà per a posar el coneixement al servei de la societat".

A l'acte protocol·lari de la signatura del conveni, també van assistir el vicerector de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz, i la vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí.

Més de 70 institucions i empreses del País Valencià recolzen aquest projecte, que compta amb una junta directiva on s'ajunten l'excel·lència, la joventut i l'experiència. Així, formen part del projecte, entre d'altres, l'exrector de la Universitat d'Alacant, Andrés Pedreño, i l'acadèmic i executiu Enrique Barreneche. Fins ara, les trobades NOW han generat més de 3 milions d'impactes en els seus debats via twitter, s'ha aconseguit un trending topic a Espanya i més d'un miler persones ha assistit als esdeveniments, que han estat protagonitzats per figures de la talla del periodista Casimiro García Abadillo, Johang Galtung, premi nobel alternatiu de la Pau; Juan Iranzo, president del Col·legi d'Economistes de Madrid; Andrés Pedreño, exrector de la Universitat d'Alacant; Emilio Ontiveros, president d'AFI (Analistes Financers Internacionals); i Asunción Martínez, directora general de Concessions del grup AGBAR.


En la imatge, el rector Manuel Palomar i el president de les trobades NOW, Manuel Bonilla, després de la signatura del conveni.

 

Reproducir
   
Reproducir
 Declaracions del rector.   Declaracions de Manuel Bonilla.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464