Saltar apartados

La UA i ASISA signen un conveni per a dur a terme accions d'educació per a la salut de les persones majors

Manuel Palomar i Fernando Ballenilla durant la signatura de convenis D'esquerra a dreta: Concha Bru, M. Cecilia Gómez, Isabel Casabona, Manuel Palomar, Fernando Ballenilla, M. Dolores Mora i Beatriz Ibáñez

Alacant, 23 de desembre de 2013

La Universitat d'Alacant i ASISA col·laboren per a planificar activitats de divulgació, de formació i recerca. En concret, les dues institucions treballaran en el foment d'accions i campanyes de sensibilització encaminades a l'educació per a la salut, envelliment saludable i qualitat de vida de la població en general i, en particular, de les persones majors de la UA. 

En aquest sentit, ASISA finançarà quatre tallers pràctics formatius en l'àrea de salut impartits per professionals especialitzats de la Clínica Vistahermosa amb l'objectiu de complementar la part pràctica dels programes formatius que imparteix la Universitat Permanent de la UA (UPUA). Així, Suport vital bàsic en adults i pediatria; Sintrom i anticoagulants; Lesions cutànies i cures de la pell; i Nutrició i cures del pacient dependent i del cuidador, seran els temes que es tractaran dins de la matèria Salut i Acció Social de la UPUA. 

La col·laboració es va tancar la setmana passada en el despatx rectoral amb la signatura d'un conveni marc i un altre d’específic. Durant l'acte, Manuel Palomar va agrair la confiança que ASISA ha posat en la UA per a impartir els tallers. “Aquesta és una acció més per a contribuir a la difusió de la salut dins de la comunitat universitària com ja s'està fent dins del programa institucional Universitat Saludable”, va destacar. 

Per la seua banda, Federico Ballenilla, delegat mèdic d'ASISA Alacant, es va mostrar favorable a iniciar noves accions emmarcades dins de la promoció i divulgació de la salut. “Estem oberts a noves propostes i oportunitats de col·laboració”- va reiterar- per a enfortir les relacions que mantenen les dues institucions. 

A l'acte van assistir M. Cecilia Gómez, vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat; Isabel Casabona, supervisora de Cures Crítiques-Urgències de la Clínica Vistahermosa i professora associada de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA; M. Dolores Mora, directora d'Infermeria de la Clínica Vistahermosa, i Beatriz Ibáñez, cap de vendes d'ASISA. 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464