Saltar apartados

La Universitat d'Alacant lliura dimecres els premis IMPULS a Idees i Projectes Empresarials de Base Tecnològica

 

Alacant, 16 de desembre de 2013

La Universitat d'Alacant lliura aquest dimecres, dia 18 de desembre de 2013, els premis IMPULS a Idees i Projectes Empresarials de Base Tecnològica. El programa reconeix les millors idees i projectes de base tecnològica desenvolupats per membres de la comunitat universitària. L'acte té lloc, a partir de les 12.15 h, en la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant.

El programa Impuls és una iniciativa promoguda per la Universitat d'Alacant, a través del Vicerectorat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, que dirigeix Amparo Navarro Faure, i de la Fundació Parc Científic d'Alacant, el director del qual és Joaquín Marhuenda. En aquesta ocasió, arriba a la tercera edició en 2013.

Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació i presidenta del jurat, obrirà la cerimònia de lliurament d'aquests guardons, que continuarà amb la intervenció del director general d’Investigació Científica i Tècnica en la Secretaria d'Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Juan M. Vázquez Rojas. Vázquez Rojas hi participarà amb “Investigación e Innovación: Estrategia Española de Ciencia, Tecnología e Innovación 2013-2020”.

Els noms dels guanyadors i els projectes dels cinc premis IMPULS, dos en la categoria Premis IDEA, i tres en la línia de Premis Empresa, es desvelaran durant la cerimònia. Joaquín Marhuenda, director del Parc Científic d'Alacant i secretari del jurat, serà el responsable de nomenar cadascuna de les persones que pujarà a l'estrada a arreplegar i lliurar els premis. En la modalitat Idea, els dos premis estan dotats amb 1.000 € cadascun; la modalitat Projecte Empresarial, atorgarà tres premis de 4.500 € cadascun.

Lliuraran els premis el rector de la UA, Manuel Palomar; el director general d’Investigació Científica i Tècnica, Juan M. Vázquez Rojas, i els tres membres vocals del jurat, Carlos Castillo, regidor d'Ocupació de l'Ajuntament d'Alacant; el president del Consell Social, Francisco Gómez Andreu, i la directora del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, Tonia Salinas Miralles.

La cerimònia finalitzarà amb el discurs que donarà el rector de la Universitat d'Alacant.

Al final de l'acte, es convidarà, tant els premiats com els qui lliuraran els premis, a pujar a l'estrada per a fer-se la tradicional foto de família.

 

Videostreaming

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464