Saltar apartados

La Universitat Permanent de la UA organitza un curs d'Entrenador d'aprenentatge en educació d'adults capdavanter a Europa

 

Alacant , 16 de desembre de 2013

La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (UPUA) participa en una iniciativa capdavantera a Europa, com a única universitat espanyola al costat d'altres cinc d’europees, amb la posada en marxa d'un curs d’Entrenador d'aprenentatge en educació d'adults que s'emmarca dins del Projecte Internacional LICO Learning Coach in Adult Education.

Amb aquest objectiu, el pròxim dijous 19 de desembre, de 10 a 14 h, tindrà lloc en la UPUA (Aulari III. Aula 8) la jornada “Introducció a la formació, metodologia i entrenament en coaching, per a l'educació d'adults”. La jornada comptarà amb la participació de directors, tutors i coordinadors dels Centres de Formació d'Adults de la Comarca de l’Alacantí, segons afirma la directora de la UPUA, Concha Bru, i té entre els objectius donar suport al treball dels orientadors, tutors i mentors d'aprenentatge mitjançant tècniques de coaching, per a augmentar la participació dels destinataris i la progressió en l'aprenentatge dels adults, així com facilitar el desenvolupament de pràctiques innovadores en aquesta àrea.

Aquesta formació persegueix, en última instància, crear un impacte directe en els estudiants universitaris especialment, i en els adults en general, per a ajudar a entendre quins són els seus motius d'aprenentatge, fixar metes i dotar als adults de destreses i coneixements que maximitzen el seu aprenentatge, orientació vocacional i les seues oportunitats professionals.

Concha Bru assegura que actualment “a Espanya hi ha molt poc fet, per no dir res, dins del camp del coaching educatiu. Som l'únic representant espanyol al costat d'altres 5 països que treballen en aquest projecte que va començar en 2012 i que finalitzarà al juny 2014”.

 

Notícies relacionades:

La Universitat Permanent participa en un projecte internacional que desenvolupa guies d'aprenentatge per a estudiants adults europeus.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464