Saltar apartados

Una obra d'Eusebio Sempere s'incorpora demà a %u201CEmblemes de les nostres Seus%u201D per a representar la Seu Ciutat d'Alacant

Alacant, 17 de desembre de 2013

Una piràmide d'acer inoxidable de l'artista Eusebio Sempere, en representació de la ciutat d'Alacant com a seu universitària, s'incorpora demà, dimecres 18 de desembre, a la galeria Emblemes de les nostres Seus de la Universitat d'Alacant. L'acte inaugural de l'obra, cedida per l'Ajuntament d'Alacant, comptarà amb la presència del rector, Manuel Palomar i l'alcaldessa Sonia Castedo, entre altres personalitats acadèmiques i polítiques.

Durant l'acte, les dues institucions signaran el conveni-contracte per al dipòsit temporal de l'obra d'Eusebio Sempere en l'edifici de rectorat de la Universitat d'Alacant.

Escultures, facsímils, objectes de la tradició popular, etc., fragments d'història representats de les formes més diverses han sigut triats per cadascuna de les vuit seus universitàries amb les quals, a més del jaciment de l'Alcúdia i les tres estacions biològiques de Santa Pola, la Font Roja i Ibi, estaran representades en la galeria Emblemes de les nostres Seus.

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS

Acte d'inauguració d'Emblemes de les nostres Seus - Seu Ciutat d'Alacant

Lloc: vestíbul de l'edifici de Rectorat i Serveis Generals del campus de Sant Vicent del Raspeig

Data i hora: dimecres, dia 18 de desembre, a les 11.15 h

Assistents: el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, junt amb tot el seu equip de govern; l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo; Miguel Valor, regidor de Cultura; Rosa Castell, directora del MACA Alacant; la directora de la Seu d'Alacant, Josefina Bueno, i la directora del Secretariat de Seus Universitàries, Eva Valero.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464