Saltar apartados

Javier Narciso dirigirà l'Escola de Doctorat i Juana Jordá, la formació contínUA

Moment de la signatura de Javier Narciso Juana Jordá posa al costat del rector, Manuel Palomar

 

Alacant, 9 de desembre de 2013

El professor Javier Narciso Romero dirigirà la recentment creada Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant, mentre que Juana Dolores Jordá Guijarro, ho farà amb contínUA, de qui depèn la formació al llarg de la vida. Els nomenaments han tingut lloc aquest matí en el despatx rectoral, en presència de diversos membres de l'equip de direcció i altres càrrecs acadèmics. Durant l'acte, en el qual també s'ha nomenat Aurora Ribes com a secretària de l'Escola de Doctorat, el rector ha destacat “l’excel·lent tasca” dels tres professors en la transició de l'antic Cedip -Centre d'Estudis de Doctorat i Postgrau- als nous centres. Palomar ha comentat que la formació al llarg de la vida comptabilitza, al final, un nombre major d'hores que els estudis reglats, “per la qual cosa contínUA és un gran repte per a la nostra universitat i tindrà una gran importància en la societat”, ha dit. Quant a l'Escola de Doctorat, el rector ha assenyalat que “ha de ser l'eix d'excel·lència de la nostra universitat, potenciant tant els programes com els joves investigadors”.

Per la seua banda la vicerectora d’Investigació, Amparo Navarro, de qui depèn l'Escola de Doctorat, ha confessat “el repte i la il·lusió de convertir-la en un referent nacional”. Cecilia Gómez, vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat, a qui competeix contínUA, ha destacat el paper de Juana Jordá “al front de la nova unitat pel seu excel·lent coneixement de la universitat i les seues estructures, que sens dubte servirà per a potenciar la formació contínua en la nostra Universitat”.

Tots els assistents han coincidit a assenyalar l'encomiable tasca desenvolupada per Juan Mesa al capdavant del Cedip, “gràcies a la seua experiència i dedicació ha resultat més fàcil i eficient l'adaptació als nous paràmetres que exigeix l'Espai Europeu d'Educació Superior”.

 

Cecilia Gómez, Juana Jordá i Manuel Palomar Javier Narciso, Manuel Palomar, Amparo Navarro i Aurora Ribes Aurora Ribes signant el nomenament en presència del professor Narciso

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464