Saltar apartados

L'Associació Estatal de programes universitaris per a majors convoca la I Edició del Premi de Recerca AEPUM

El premi reconeixerà el treball d'investigadors que plantegen solucions innovadores en favor de l'aprenentatge permanent, com a mitjà per a fomentar la qualitat de vida de les persones majors

 

Alacant, 9 de desembre de 2013

L'Associació Estatal de programes universitaris per a majors (AEPUM), presidida per Concha Bru, directora de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (UPUA), ha convocat el I Premi de Recerca AEPUM amb l'objectiu de fomentar els programes educatius per a majors en l'àmbit universitari i contribuir al desenvolupament formatiu i sociocultural de les persones majors.

El premi, que tindrà una periodicitat anual, reconeixerà el treball d'investigadors que plantegen solucions innovadores en favor de l'aprenentatge permanent, com a mitjà per a fomentar la qualitat de vida de les persones majors. El termini de presentació de treballs s’obrità l'1 d'abril de 2014.

Més informació i bases

 

AEPUM

L'Associació AEPUM està presidida actualment per la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (període 2010-2014) i l’àmbit d'actuació comprèn tot el territori de l'Estat. La integren 43 universitats espanyoles i la seua acció repercuteix en més de 40.000 alumnes majors de 50 anys que desenvolupen activitats formatives en els centres associats.

L'Associació té com a objectiu fomentar i desenvolupar el diàleg i la comunicació entre les universitats, les administracions públiques i entitats privades, així com contribuir a l'acostament entre els diversos col·lectius interessats en l'educació al llarg de tota la vida.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464