Saltar apartados

La Universitat d'Alacant col·laborarà amb l'Hèrcules CF en matèria d'alt rendiment esportiu

Assessorarà i donarà assistència tècnica tant a la primera plantilla com al planter

 

 

 

Alacant, 13 de desembre de 2013

L'Hèrcules d'Alacant CF i la Universitat d'Alacant van signar ahir un conveni de col·laboració per a l'assessorament i l'assistència tècnica, per part de la Universitat, en mètodes d'anàlisi de rendiment al club blanquiblau. L'objectiu és identificar i valorar des del punt de vista científic el rendiment de l'Hèrcules CF i també assessorar i establir models per als equips de futbol formatiu integrants de la Fundació Hèrcules d'Alacant, i poder així millorar el futur rendiment dels joves jugadors. El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el president de l'Hèrcules d'Alacant, Carlos Parodi, van signar el conveni en un acte on també van estar presents José Antonio Pérez Turpín, director del grup de recerca Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, i l'entrenador de la primera plantilla de l'Hèrcules, Quique Hernández.

Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant, va voler donar les gràcies “per les facilitats donades per l'Hèrcules” i la seua “receptivitat per a confiar en el nostre assessorament2. Palomar va explicar que el conveni “está emmarcat dins d'un projecte global de la Universitat que s'afronta des de diferents àmbits: el preuniversitari, el suport del rendiment de possibles esportistes d'elit i el suport als esportistes d'elit ja consagrats en qualsevol disciplina”. En opinió del rector de la Universitat d'Alacant, “comptar amb l'Hèrcules és una part central d'aquest projecte”. “Aquesta iniciativa ens ha de servir per a captar futurs estudiants que vegen que tenen recorregut esportiu en l'àmbit universitari”, va assegurar Manuel Palomar, qui va insistir en la importància que l'estudiant veja que “tenim eines científiques per a ajudar-los” i així “generar fidelitat amb el món esportiu i universitari”.

El president de l'Hèrcules, Carlos Parodi, va mostrar la seua satisfacció “per comptar amb l'assessorament de la Universitat, que ens serveix per a créixer com a club”. “És un acord important per al rendiment no solament de la primera plantilla, sinó també de la resta de jugadors del club”, va afirmar el president de l'Hèrcules, qui hi va afegir que espera que aquesta signatura siga “l’inici d'una relació duradora per a posar en marxa iniciatives conjuntes en benefici de les dues institucions”.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464