Saltar apartados

La Universitat d'Alacant participa en la II Jornada Provincial de Responsabilitat Social Empresarial

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, parlarà de les accions de RSE que fa la UA

 

Alacant, 11 de desembre de 2013

El pròxim divendres 13 de desembre, a partir de les 10.00 h, la seu provincial de Creu Roja Espanyola a Alacant acull la II Jornada Provincial de RSE sota el títol “Una xarxa social de resposta davant la crisi: El treball conjunt entre ONG, empreses, universitats i administracions públiques”, amb la participació de la Universitat d'Alacant.

La jornada tracta de conjuminar en un mateix fòrum tots els agents socials que d'una o altra manera intervenen en el desenvolupament de la responsabilitat social amb l'objectiu de conèixer-se, establir sinergies comunes i generar així que aquest tipus de fòrums es convertisquen en observatoris de la situació de la responsabilitat social en la província d'Alacant. Amb aquest objectiu, el vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, participarà en la taula redona “Implantació de sistemes de gestió de RSE en les empreses-resultats” per a exposar les accions de responsabilitat social corporativa posades en marxa per la Universitat d'Alacant. Reyes González, directora del Secretariat de Projecció Internacional i Cooperació de la UA també participarà en aquesta jornada com a moderadora d'una altra de les taules redones programades.

La Universitat d'Alacant, a través del Vicerectorat de Relacions Internacionals, va obtenir el passat mes de juliol de 2012 el Certificat Global Compat que atorga les Nacions Unides a les institucions signatàries de la Xarxa del Pacte Mundial. La ferma aposta per les polítiques de responsabilitat social corporativa de la UA ha fet que les Nacions Unides incorpore a la Universitat d'Alacant en la Xarxa del Pacte Mundial, la qual cosa implica confirmar, de forma voluntària, un compromís amb els seus deu principis en matèria drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció.

La jornada està organitzada per Creu Roja Espanyola a Alacant, Cambra de Comerç, Confederació Empresarial de la Província d'Alacant (COEPA), Universitat d'Alacant, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Diputació d'Alacant i Generalitat Valenciana.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464