Saltar apartados

El Consell Social de la Universitat d'Alacant organitza una taula redona sobre l'ocupacionalitat dels titulats de la CV

Hi participen consellers de les cinc universitats públiques valencianes

Alacant, 8 de febrer de 2013

"L'ocupacionalitat dels nostres titulats universitaris" és el títol d'una taula redona que ha organitzat el Consell Social de la Universitat d'Alacant en la qual representants de diferents col·lectius socials, tots ells membres dels Consells Socials de la Comunitat Valenciana, analitzaran l'estat de la qüestió. La trobada, d'entrada lliure, tindrà lloc el pròxim 14 de febrer a les 19.30 h a la Sala Altamira de la Seu Ciutat d'Alacant.

La taula serà presentada per Ricardo Ferré, president del Consell Social de la UA, i estarà moderada pel periodista i director del diari Información, Juan Ramón Gil. Cadascun dels intervinents farà una exposició prèvia dels seus plantejaments i a continuació s'iniciarà el debat.

 

Els intervinents són:

Manuel Picó Tormo, secretari de Relacions Institucionals i Cultura de la Confederació Sindical de Comissions Obreres del País Valencià, vicepresident del Comitè Econòmic i Social de la CV, és membre del Consell Social de la Universitat de València. Parlarà de "Universitat: Ocupació i rendibilitat social".

Vicente Lafuente Martínez, president de la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana FEMEVAL, membre del Consell Social de la Universitat Politècnica de València. Basarà la seua intervenció en la pregunta: "Què necessita l'empresa de la Universitat per a la formació del titulat universitari?".

Francisco Martín Irles, degà del Col·legi Oficial de Llicenciats i Doctors en Filosofia i Lletres i Ciències i secretari de la Unió Professional d'Alacant (UPA). Intervé com a conseller de la Universitat d'Alacant. El seu plantejament se centrarà en "Els programes formatius de títols de grau i màster des de la perspectiva dels col·legis professionals".

Manuel González Cudilleiro és advocat i empresari i membre del Consell Social de la Universitat Jaume I. Parlarà del "Pas de l'etapa universitària a l'etapa professional".

Francisco Soler Obrero, soci director de FJ.SOLER & ASSOCIADOS JURÍDICO ECONÒMICO. És advocat, assessor fiscal, consultor d'empreses i conseller de la Universitat Miguel Hernández. Centrarà la seua intervenció en el "Disseny d'un programa de pràctiques per a titulats universitaris".

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464