Saltar apartados

IVF Spain i la Universitat d'Alacant creen la Càtedra Human Fertility

 

Fertility_1

 

 

Fertility2

Alacant, 6 de febrer de 2013

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el director general d'In vitro Fertilisation Spain, IVF Spain, Jon Aizpura, han signat aquest matí el conveni específic de creació de la Càtedra Human Fertility. Segons ha apuntat Palomar en l'acte, celebrat en el despatx rectoral, la nova càtedra està cridada a ser "un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp de la fertilitat humana", així com "sobre els reptes als quals s'enfronten la societat i la ciència davant els avanços que es van produint en aquesta matèria".

Aizpura ha comentat que a través de la Càtedra "es van a desenvolupar programes formatius i tasques de recerca i divulgació que contribuïsquen a millorar la formació i coneixements en aquesta matèria".

L'objecte de les Càtedres universitàries és crear aliances amb empreses que contribuïsquen a cobrir les expectatives i les necessitats científiques, investigadores i formatives d'ambdues parts. La Universitat d'Alacant explica en aquests moments amb altres sis càtedres que abasten diferents camps del saber: la Càtedra Empresa Familiar, que enguany celebra el seu desè aniversari; la Bancaixa Joves Emprenedors, la Càtedra Jane Goodall per a l'estudi del mitjà; la Càtedra Telefònica per a l'aplicació de Tecnologies del Llenguatge Humà, la Catedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts i la Càtedra Prosegur sobre la gestió del talent en les organitzacions.

El primer pas per a l'engegada d'aquesta nova Càtedra serà conformar una comissió mixta de seguiment i traure la convocatòria per a l'elecció de l'adreça acadèmica.

La signatura del conveni ha estat recolzada per la presència de les vicerectores de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro, la d'Estudis, Formació i Qualitat, Cecilia Gómez i la d'Estudiants, Nuria Vaig granar. A més, han assistit el Degà en funcions de la facultat de Ciències, David Guijarro, la Secretària General, Aránzazu Calçada i el sotssecretari general, Salvador Palazón. Per part d'IVF Spain s'han desplaçat fins al Campus, a més del director, el seu gerent a Alacant, Rosa Parrado, i la doctora Isabel Moragues, embrióloga i directora del Laboratori de fecundació "In vitro".

Fertility3

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464