Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant inicia les activitats del Dia Internacional de la Dona amb la presentació del llibre "La prostitució"

Beatriz_Gimeno

 

Lliure_La_ProstitucionAlacant, 5 de febrer de 2013

La presentació del llibre de Beatriz Gimeno %u201CLa prostitució%u201D dijous que ve 7 de febrer a les 20:15 hores, inicia un ampli programa d'activitats que la Seu Ciutat d'Alacant, ha dissenyat entorn del 8 de març, Dia internacional de la Dona. La directora de la Seu, Josefina Bueno, presentarà a l'autora d'aquest llibre que analitza un dels temes de debat més importants del feminisme i que, segons l'autora, ha contribuït a dividir dues meitats aparentment irreconciliables.

Des dels anys 60 el feminisme discuteix sobre si la prostitució ha de regular-se, prohibir-se, combatre's o deixar-se com està. Sobre aquesta qüestió s'han escrit milers de llibres i articles, no hi ha una sola feminista que no tinga la seua opinió sobre aquest tema i el debat a l'interior del moviment feminista ha aconseguit alts nivells de virulència teòrica. Beatriz Gimeno sosté que, en l'assumpte de la prostitució, el debat en si s'ha convertit en un problema perquè els arguments no es mouen un mil·límetre des de fa anys. En aquest assaig, l'autora, proposa punts de fugida i nous arguments a un debat que, ara com ara, està col·lapsat.

 

8 DE MARÇ A la SEU

PRESENTACIONS DE LLIBRES

Dijous 7 de febrer de 2013

Presentació del llibre LA PROSTITUCIÓ. Autora: Beatriz Gimeno. Presenta: Josefina Bueno.

Dimecres 20 de febrer de 2013

Presentació del llibre JOHN STUART MILL SOBRE EL VOT I LA PROSTITUCIÓ. Presenten: Ana de Miguel Álvarez i Oliva Blanco.

Dijous 7 de març de 2013

Presentació del llibre LA MAÇONERIA FEMENINA A ESPANYA. DOS SEGLES D'HISTÒRIA PER LA IGUALTAT. Autora: Rosa Elvira Presmanes. Presenten: Josefina Bueno i Rosana Arques Vicente.

Divendres 15 de març de 2013

Presentació dels llibres DONES AL CAPDAVANT. TESTIMONIATGES DE LA GRAN GUERRA I ¡ZONA PROHIBIDA! Autora: Teresa Gómez Reus. Presenta: José Antonio Ávarez Amorós i Peter Lauber.

Horari i Lloc

Les presentacions tindran lloc a les 20:15 h. Sala Rafael Altamira. Seu Ciutat d'Alacant. L'assistència és lliure fins a completar la capacitat de la sala.

 

EXPOSICIÓ

DONA. JAVIER PASTOR. OBRA GRÀFICA

Paradoxalment, la tendresa no és blana, sinó fort, ferma i audaç, perquè es mostra sense barreres, sense por. La tendresa és un acte de coratge, és solidària i per tant intel·ligent, fa fort l'amor i encén l'espurna davant l'adversitat. Avui el món necessita una nova revolució: la tendresa, i aqueixa espurna només pot despertar-la la dona.

Fotògraf

Javier Pastor

Calendari

Del 4 al 21 març de 2013.

Obertura: 4 de març a les 20:15 h.

Sala Miguel Hernández. Seu Ciutat d'Alacant

 

MANIFESTACIÓ

LA SEU CIUTAT D'ALACANT SE SUMISCA A la MANIFESTACIÓ QUE CONVOCA LA PLATAFORMA FEMINISTA EL DIVENDRES 8 DE MARÇ A les 20:00 HORES.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464