Saltar apartados

La UA presenta noves eines per a la cerca d'ocupació

Desenvoluparà diverses sessions de treball amb la Càtedra Prosegur i l'Observatori d'Inserció Laboral

Direct_Cat_Prosegur

La directora de la Càtedra Prosegur, María Reyes González amb el coordinador del programa en l'Observatori, Israel Pastor.

 

 

Alacant, 8 de febrer de 2013

Trucs i secrets per a superar amb èxit una entrevista de treball, dissenyar i redactar eficaçment un currículum o saber què és el treball en xarxa a l'hora d'acudir a un procés de selecció són algunes de les claus en què es basen les sessions de treball per a la cerca d'ocupació organitzades pel vicerectorat d'Estudiants a través del seu Observatori d'Inserció Laboral i la Càtedra Prosegur, dirigits a estudiants.

Les sessions o workshops, s'inicien dilluns que ve, dia 11 de febrer i continuaran fins al 22 de març.

La peculiaritat d'aquesta edició resideix en la participació per primera vegada de la Càtedra Prosegur en el programa, que a més s'enfocarà a l'impuls del talent com a eina per a aconseguir els objectius de professionalització que requereixen les empreses en l'actualitat. La directora de la Càtedra, María Reyes González, aposta per desenvolupar aquest tipus d'iniciatives, "per a traslladar el talent universitari al món de l'empresa". Els Workshops "estaran desenvolupats per professionals en actiu", de manera que els participants podran adquirir eines eficaces, flexibles i de rigorosa actualitat d'acord amb les demandes reals de l'empresa.

 

La programació

Entre uns altres, els Workshops participatius seran els següents: "¡Horror! ¿Com m'enfronte a una entrevista de treball?", on es facilitarà recursos als assistents perquè se senten més segurs en les entrevistes de treball per a afrontar-les amb èxit; "Canvia el xip: d'estudiant a professional", enfocat al canvi d'òptica una vegada finalitzada la carrera i el valor diferencial que els aspirants hauran d'oferir a l'empresa; "Workshop Vitae", on es facilitaran les pautes necessàries perquè els participants siguen capaços d'elaborar un Curriculum Vitae eficaç, adaptat al seu itinerari de cerca d'ocupació; "El poder del Networking", que descriurà el concepte de Networking i la seua imperiosa utilitat per a desenvolupar una xarxa de contactes professionals efectiva i útil a través de la xarxa; i "Panell de Recursos Humans: ¿què cerquem d'un recentment titulat?", en el qual diversos professionals de l'àmbit de Recursos Humans parlaran dels valors i característiques que solen cercar i demanar a un recentment titulat, que s'endinsa per primera vegada al món laboral.

Més informació i inscripcions

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464