Saltar apartados

Les telecomunicacions protagonitzen una setmana d'activitats en la Universitat d'Alacant

Setmana_Teleco

Alacant, 7 de febrer de 2013

Les telecomunicacions van a ser protagonistes de la setmana vinent en la Universitat d'Alacant. L'Escola Politècnica Superior, dins de la programació del seu Mes Cultural, ha organitzat prop de 25 activitats que es desenvoluparan tant en el campus com en instal·lacions exteriors dedicades a les comunicacions a distància.

Entre el dilluns dia 11 de febrer i el divendres 15, se celebraran tant un concurs de pòsters seguit d'una exposició d'ells com a diverses descripcions: de sistemes informàtics capaços de manejar milers de sistemes de trucada per segon (VoIP) o les telecomunicacions submarines, entre unes altres, així com xarrades sobre aplicacions d'alta potència dels ultrasons, nous reptes tecnològics en l'espai o la fibra òptica i uns altres múltiples temes de gran actualitat, com el dividend digital o les ciutats intel·ligents. També s'inclou una visita a les instal·lacions de telecomunicació de la nova terminal de l'aeroport de l'Altet (Alacant). Hi haurà així mateix conferències sobre programes d'estudis.

Les xarrades explicaran, a més d'amb participants de la UA, amb la presència d'experts del món institucional i de l'empresa: AENA, administradors i coordinadors d'empreses de comunicacions, el Consorci Espacial Valencià, el Col·legi Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació (Comunitat Valenciana), etc.

La setmana (#loveteleco) s'inaugurarà el dilluns a les 9:00 hores. El dia 28 es realitzarà el lliurament de premis del concurs de pòsters en el mateix acte en què es lliurarà els altres guardons del Mes Cultural de la Politècnica.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464