Saltar apartados

Xavier Monzó presenta en el Col·legi Major de la UA la seua versió teatral de la "Senyoreta Julia"

Cartell_Senorita_JuliaAlacant, 5 de febrer de 2013

Dos actors alacantins, Mariló Poch i Pascual Carbonell, i una mexicana, Silvia Romero, protagonitzen l'adaptació teatral de "La Senyoreta Julia", realitzada per l'actor i director Xavier Monzó i escrita pel dramaturg suec August Strindberg. L'obra, que es representarà demà dimecres 6 de febrer en el Col·legi Major de la UA a les 20:00 hores, és una coproducció mexicà-espanyola.

La Senyoreta Julia, escrita en 1888, s'emmarca en el teatre realista i aborda les diferències entre classes socials, l'amor, la luxúria i la guerra de sexes, amb un fort toc de determinisme. La nit de Sant Joan de 1950 la senyoreta Julia, afarta de patir desenganys amorosos, aprofita l'absència del seu pare per a participar amb els seus criats en la festa del solstici d'estiu. Juan, mà dreta del seu pare, aprofita l'oportunitat per a aconseguir un dels seus somnis, encara que el preu i les conseqüències desborden als protagonistes de la història que tracta a un mateix temps els problemes de les dones del seu temps i les divisions i conflictes de classe.

Entrades: 5 euros.

Punts de venda: Servicam, Llibreria Compàs i una hora abans en el Col·legi Major.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464