Saltar apartados

Andreu Bonet guanya les eleccions al deganat de Ciències per una amplíssima majoria

Andreu_BonetAlacant, 13 de febrer de 2013

Amb un índex de participació del 70.4%, Andreu Bonet Jornet, professor del Departament d'Ecologia, va aconseguir el 94% dels vots de les eleccions al deganat de la Facultat de Ciències celebrades ahir dimarts 12 de febrer.

Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona, Bonet va exercir les tasques de vicedegà de Biologia durant el mandat de Nuria Grané, a qui va substituir com a degà en funcions després d'incorporar-se aquesta a l'equip rectoral on actualment és vicerectora d'Estudiants. El nou degà, que prendrà possessió del seu càrrec en les pròximes setmanes, compta amb una àmplia trajectòria en gestió universitària. Ha sigut secretari del Departament d'Ecologia durant 4 anys (2005-2008) i coordinador de l'Estació Científica Font Roja Natura UA (ECFRN UA) des de la seua creació. És membre convidat del Consell de Protecció del Parc Natural del Carrascal de la Font Roja i ha participat com a representant de la UA en nombroses juntes rectores de parcs naturals.

Desenvolupa la seua activitat docent, tant de grau i llicenciatura com de postgrau i doctorat, dins de l'Àrea d'Ecologia, en aspectes relacionats amb la gestió, la conservació i la restauració d'espais naturals des de la seua incorporació a la UA en 1993.

Ha dirigit el Curs d'Expert en Protecció d'Espais Naturals en l'Àmbit Local de la Universitat d'Alacant (2006-2009). Ha sigut director i coordinador del programa de doctorat cooperat entre la Universitat d'Alacant i la Universitat de Pinar del Río (Cuba): Desenvolupament Sostenible del Bosc Tropical: Maneig Forestal i Turístic (2007-2010).

Ha col·laborat en nombrosos projectes de recerca, alguns internacionals, contractes de R+D+I, així com projectes de cooperació en recerca en el camp de l'Ecologia Aplicada. Ha sigut director de nou tesis doctorals. Ha participat en més de cinquanta ponències en congressos. És també autor d'una vintena de publicacions internacionals i mig centenar de publicacions nacionals.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464