Saltar apartados

La Seu de La Nucia de la Universitat d'Alacant presenta l'obra teatral "La señorita Julia"

Cartell_SenJuliaAlacant, 11 de febrer de 2013

Dos actors alacantins, Mariló Poch i Pascual Carbonell, i una mexicana, Silvia Romero, protagonitzen l'adaptació teatral de La señorita Julia, realitzada per l'actor i director Xavier Monzó i escrita pel dramaturg suec August Strindberg. L'obra, que serà representada divendres vinent 15 de febrer a l'Auditori de la Mediterrània de la Nucia a les 20.30 h, és una coproducció mexicanoespanyola.

La señorita Julia, escrita en 1888, s'emmarca en el teatre realista i aborda les diferències entre classes socials, l'amor, la luxúria i la guerra de sexes, amb un fort toc de determinisme. La nit de Sant Joan de 1950 la senyoreta Julia, farta de patir desenganys amorosos, aprofita l'absència del seu pare per a participar amb els seus criats en la festa del solstici d'estiu. Juan, mà dreta del seu pare, aprofita l'oportunitat per a aconseguir un dels seus somnis, encara que el preu i les conseqüències desborden els protagonistes de la història que tracta al mateix temps els problemes de les dones del seu temps i les divisions i conflictes de classe.

L'actuació, organitzada en col·laboració amb la Universitat d'Alacant, és d'entrada gratuïta amb invitació, que caldrà arreplegar en la taquilla de l'Auditori de la Mediterrània.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464