Saltar apartados

La UA acull la presentació del llibre Tresor del valencià meridional. Diccionari temàtic i fraseològic

Editat per l’Institut Juan Gil-Albert, és obra d’Ovidi Carbonell, Josep Tormo i Jordi Colomina

TresorAlacant, 15 de febrer de 2013

El pròxim dilluns, dia 18 de febrer, a les 13.00 h, a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant, hi ha prevista la presentació del llibre Tresor del valencià meridional. Diccionari temàtic i fraseològic, en un acte conjuntament programat per l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i la Universitat d’Alacant.

Tresor del valencià meridional. Diccionari temàtic i fraseològic és una obra de 1.085 pàgines, editada per l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, que respon a projectes —i anys— d’investigació filològica al voltant del patrimoni lèxic i fraseològic de les comarques més meridionals del domini lingüístic: des de la Costera, la Safor i la Vall d'Albaida cap al sud, incloent-hi, naturalment, el Comtat, l’Alcoià, la Marina Alta, la Marina Baixa, l’Alacantí, el Baix Vinalopó, les Valls del Vinalopó, etc.

En l’acte de presentació pública, que l’Institut Juan Gil-Albert ha volgut organitzar en estreta col·laboració amb la Universitat d’Alacant, participaran, a més dels autors, Ovidi Carbonell, Josep Tormo i Jordi Colomina, i del director de l’Institut Alacantí de Cultura, José Luis V. Ferris, una nodrida representació institucional de la Universitat d’Alacant: el director del Departament de Filologia Catalana, Carles Segura; el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Jorge Olcina; el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; i el mateix rector, Manuel Palomar.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464