Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra una jornada informativa per a treballar a Disneyland Paris

Disneyland_ParisAlacant, 13 de febrer de 2013

Disneyland Paris ha posat els ulls en la Universitat d'Alacant. Demà dijous 14 de febrer, a les 13.00 h, a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres, l'Àrea de Filologia Francesa ha organitzat la celebració d'una reunió informativa sobre els processos selectius per a treballar a Disneyland Paris.

Els bons resultats i el bon acolliment que aquesta convocatòria va tenir en l'edició anterior, unida al bon nivell de francès dels candidats alacantins, com van destacar els seleccionadors per a Disneyland Paris, han portat a organitzar la cita de demà dijous. Com indica l'organitzadora, la professora Cristina Carvalho, es tracta d'una trobada informativa sobre els processos selectius per a treballar a Disneyland Paris.

Al voltant de mil candidats alacantins i de les províncies properes van presentar candidatura per Internet, dels quals uns 250 van ser seleccionats per a la borsa de treball de Disney durant el passat 2012. Des de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA s'ha realitzat un seguiment dels candidats vinculats a la UA, entre estudiants actuals i antics alumnes, i s'ha comprovat que uns 150, sobre el total dels 250 seleccionats per a la borsa de treball, tenien vincle amb la UA. La majoria dels seleccionats per a treballar a Disneyland Paris van començar amb un contracte definit de 4 a 6 mesos, i molts d'ells van renovar amb un contracte indefinit.

Durant la reunió es facilitarà informació sobre els tipus de contractes, els tipus de llocs de treball, les convocatòries, les fases de selecció, consells útils per a aquests processos, consells per a elaborar el curriculum vitae, la carta de presentació, com transcorren les entrevistes i aspectes relatius a tot aquest procés. A més, en la reunió participaran alumnes que ja han treballat a Disneyland Paris.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464