Saltar apartados

La Universitat d'Alacant convoca un concurs d'idees de miniaplicacions per a dispositius mòbils

LogoConsAluAlacant, 14 de febrer de 2013

La Universitat d'Alacant ha convocat entre els estudiants de l'Escola Politècnica Superior un concurs d'idees per a crear miniapps (funcions concretes) per a dispositius mòbils que tinguen aplicació en la UA.

Organitzat pel Consell d'Alumnes d'aquesta escola, el concurs preveu un primer premi de 300 euros i tres accèssits de 100 euros. Té com a objectiu la creació i el desenvolupament tècnic d'idees de programari de miniaplicacions per a dispositius mòbils (telèfons intel·ligents i tablets), podran basar-se en qualsevol sistema operatiu i es valorarà que siguen funcionals en qualsevol plataforma, estaran orientades a facilitar tecnològicament l'accés a la informació rellevant a tota la comunitat universitària en funcions concretes (gestió de tutories, descàrrega de materials, etc).

Les idees es presentaran tant en forma d'esbós (disseny visual de l'app) o com a prototip, ja més desenvolupat. Es tractarà de donar suport al desenvolupament de totes aquelles aplicacions que el jurat del concurs considere operatives, funcionals i viables, tant per part de l'EPS com de la UA, i es fomentarà el desenvolupament d'aquestes idees en equips multidisciplinaris comptant amb tots aquells que s'hi presenten i que hi estiguen interessats.

El certamen s'emmarca dins del Mes Cultural que està celebrant l'Escola Politècnica. La data límit de lliurament de propostes finalitza el 25 de febrer de 2013.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464