Saltar apartados

Membres dels consells socials de les universitats valencianes es reuneixen en la UA per parlar d'ocupacionalitat

El debat, que se celebra a la Seu d'Alacant, podrà seguir-se per Internet

Alacant, 13 de febrer de 2013

Manuel Picó Tormo, secretari de Relacions Institucionals i Cultura de la Confederació Sindical de Comissions Obreres del País Valencià; Vicente Lafuente Martínez, president de la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana FEMEVAL; Francisco Martín Irles, degà del Col·legi Oficial de Llicenciats i Doctors en Filosofia i Lletres i Ciències i secretari de la Unió Professional d'Alacant; Manuel González Cudilleiro, advocat i empresari, i Francisco Soler Obrero, soci director de FJ.SOLER & ASSOCIADOS JURÍDICO ECONÒMICO, són els protagonistes de la taula redona organitzada pel Consell Social de la Universitat d'Alacant sobre "L'ocupacionalitat dels nostres titulats universitaris". La trobada, d'entrada lliure, tindrà lloc demà dijous, dia 14 de febrer, a les 19.30 h a la Sala Altamira de la Seu Ciutat d'Alacant.

A més dels ponents esmentats, tots ells membres dels consells socials de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana, la taula comptarà amb la presentació de Ricardo Ferré, president del Consell Social de la UA i estarà moderada pel periodista i director del diari Información, Juan Ramón Gil. A més, l'acte comptarà amb la presència de la directora de la Seu, Josefina Bueno.

Cadascun dels intervinents farà una exposició prèvia dels seus plantejaments i a continuació s'iniciarà el debat, que podrà seguir-se per Internet a través de l'enllaç següent:

https://zebra.cpd.ua.es/sede

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464