Saltar apartados

Més de 6.000 estudiants de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials han pogut tenir una experiència preprofessional

Programa_practiques1

Alacant, 11 de febrer de 2013

Divendres passat 8 de febrer el saló d'actes de l'edifici Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant va acollir la quarta edició dels premis del Vicedeganat de Pràctiques Externes (VPe). Amb aquests guardons, la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials reconeix la labor d'empreses i institucions que, durant l'anterior curs acadèmic 2011-2012, han destacat en el programa de pràctiques curriculars. De la mateixa manera, s'atorga una distinció als millors estudiants de pràctiques de les diferents titulacions del centre (Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Publicitat i Relacions Públiques, Sociologia, Treball Social i Màster en Direcció i Planificació del Turisme).

Empresaris, professionals, polítics i representants d'organitzacions no governamentals van assistir a aquesta trobada anual que evidencia la fortalesa dels vincles entre l'acadèmia i la societat i la necessitat de seguir enfortint-los en matèria de formació i ocupació. L'acte, presidit per la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, i per la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, María Jesús Santa María, va ser amenitzat amb la performance teatral  La entrevista. Farsa trágico cómica, a càrrec de la companyia teatral Adán Rodríguez. El Teatro del Buscavidas.

El programa de pràctiques externes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials ja ha complit tretze anys d'existència. Des de l'inici, en el curs 1999-2000 fins a l'actualitat, més de 6.000 estudiants han pogut tenir una experiència preprofessional i completar així la seua formació teòrica en un entorn laboral real.

 

Premis VPe

El premi Trajectòria és un reconeixement als qui fa més temps que donen suport a les pràctiques de la Facultat i les impulsen. Els premis Col·laboració i Compromís estan destinats a les organitzacions que han acollit més estudiants en pràctiques i destaquen per la implicació en la seua tutorització. I el premi Inserció es concedeix a les empreses i institucions que han subscrit un major nombre de contractes laborals a estudiants que prèviament hi van passar com alumnes i alumnes en pràctiques.

A més, "com que l'esforç de l'estudiantat és també una variable més que fonamental per a l'èxit de les pràctiques, hem atorgat un diploma de reconeixement i un petit obsequi a aquells que les han acomplides millor i que, per tant, van aconseguir la màxima qualificació, matrícula d'honor, en les pràctiques del curs passat 2011-2012", va destacar Raúl Ruiz Callado, vicedegà de Pràctiques Externes.

 

Enllaç relacionat:

http://web.ua.es/es/actualidad-universitaria/2013/febrero2013/febrero2013-1-10/la-facultad-de-ciencias-economicas-y-empresariales-de-la-ua-presenta-los-premios-del-vicedecanato-de-practicas-externas-2012.html

 

Programa_practiques2   Programa_practiques3
     
Programa_practiques4   Programa_practiques5

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464