Saltar apartados

90 estudiants d'últim curs i recentment egressats participen en una selecció de personal organitzada pel GIPO de la UA

L'empresa demandant cerca cobrir 400 places a nivell nacional

GipeAlacant, 21 de febrer de 2013

Estudiants d'últim curs i recentment titulats en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Dret, Informàtica Superior, Matemàtiques i la doble titulació de Dret amb ADE són el perfil dels candidats i candidates seleccionats pel Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació de la Universitat d'Alacant, GIPO, per a un dels processos de selecció d'ofertes d'ocupació en què en es troben immersos.

En aquest cas es tracta de l'empresa PwC que pretén cobrir, a nivell nacional, un total de 400 llocs d'assessoria fiscal o legal, auditoria financera i consultoria de negoci. La selecció, a la qual van concórrer un total de 90 candidatures d'estudiants prèviament seleccionats pel GIPO, es va dur a terme dilluns passat, dia 18 de febrer al campus alacantí. La proves realitzades per l'empresa van consistir en una presentació i una sèrie de dinàmiques de grups, que van ser organitzades i gestionades pel Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació, organisme depenent de la Fundació General de la Universitat d'Alacant (UAFG).

La pròxima selecció de PwC, prevista en la Universitat d'Alacant tindrà lloc el pròxim 9 de maig, en el fòrum d'ocupació i autoocupació universitària XV Maratón de Ocupación y Autoocupación que organitzarà el GIPO en les instal·lacions de la nostra universitat. Els qui estiguen interessats a formar part de la base de dades del GIPO poden trobar més informació en http://www.gipe.ua.es.

 

 

Gipe2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464