Saltar apartados

Amb bici a la Universitat d'Alacant

El Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat convoca un concurs de cartells i un altre de logotips per a fomentar la mobilitat sostenible en els desplaçaments des del campus i cap a aquestBiciUA

Alacant, 19 de febrer de 2013

Sota la premissa que la bicicleta en un mitjà de transport sostenible i saludable, el Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat de la Universitat d'Alacant, a través del Secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral i de l'Oficina EcoCampus de Gestió Ambiental, i juntament amb el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, ha convocat els concursos de cartells i logotips del programa "Amb bici a la UA". Aquest programa es desenvolupa en el marc d'Universitat Saludable i del Pla de Mobilitat Sostenible de l'Agenda 21 de la UA, amb l'objectiu de fomentar una vida saludable de tots els membres de la comunitat universitària, així com el foment de la mobilitat sostenible en els desplaçaments des del campus i cap a a aquest.

Entre totes les obres rebudes, un jurat seleccionarà un premiat de cada concurs i se'ls atorgarà material de ciclisme. El lliurament de premis es durà a terme durant un acte institucional que se celebrarà el 19 d'abril, Dia Mundial de la Bicicleta.

 

Requisits

Tant en el concurs de logotips com en el de cartells, podrà participar qualsevol membre de la comunitat universitària (alumnat, professorat i personal d'administració i serveis) i cada concursant opta a presentar un màxim de dues propostes.

En el cas del concurs de cartells, totes les propostes, de tècnica lliure, han de contenir la llegenda "Amb bici a la UA / En bici a la UA". En el cas dels logotips, han de servir per a identificar el programa "Amb bici a la UA" i han d'adaptar-se a qualsevol suport de difusió (web, paper, correu electrònic, etc.)

Els treballs, el termini de presentació dels quals estarà obert fins a les 14.00 h del pròxim 15 de març, s'hauran de presentar de forma telemàtica a través d'aquest formulari.

Les bases completes dels dos concursos poden ser consultades a través de la web de l'Oficina EcoCampus de la UA.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464