Saltar apartados

El Museu Nacional de les Ciències Naturals col·laborarà amb el CIBIO en el desenvolupament d'activitats científiques i museogràfiques

Alacant, 19 de febrer de 2013

Amb l'objectiu de desenvolupar programes conjunts de difusió de la diversitat biològica, així com, en un futur pròxim, poder albergar fons museogràfics del Museu Nacional de Ciències Naturals del CSIC, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, mantindrà una trobada amb el director del Museu Nacional de Ciències Naturals, Esteban Manrique, i la tinent d'alcalde d'Urbanisme i Medi Ambient de l'Ajuntament d'Ibi, María Amparo Pina. La reunió, que tindrà lloc demà dimecres al despatx rectoral, servirà per aprofundir en el conveni de col·laboració subscrit entre el Museu Nacional, la UA, l'Ajuntament d'Ibi i el CIBIO.

Aquest acord és d'especial importància, ja que estableix un nexe d'unió entre el Museu de la Biodiversitat situat a Ibi i el Museu Nacional, considerat el de major diversitat biològica del nostre país i una de les infraestructures científiques europees de referència.

Després d'aquesta trobada, la comitiva, en la qual també participen la vicerectora de Recerca, Desenvolupament i Recerca, Amparo Navarro, i el director del CIBIO, Eduardo Galante, es desplaçarà fins al Museu de la Biodiversitat d'Ibi per a presentar oficialment aquest conveni. Al Museu es durà a terme una visita guiada.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464