Saltar apartados

El solemne acte de graduació posa fi als actes de la Facultat de Dret en honor a Sant Raimon de Penyafort

Emilio Pujalte, president del Tribunal Economicoadministratiu, ha pronunciat la lliçó magistral

 

sant raimundo 1 sant raimundo 2

 


Alacant, 22 de febrer de 2013

El Paranimf de la Universitat d'Alacant ha albergat aquest matí la graduació de 247 nous egressats de la Facultat de Dret. En l'acte, que com és tradició coincideix amb la festivitat del patró, Sant Raimon de Penyafort, ha congregat estudiants de les 7 titulacions adscrites a la Facultat que han finalitzat els estudis al llarg del present curs acadèmic. Durant la celebració, que ha estat presidida pel rector, Manuel Palomar, el president del Tribunal Economicoadminsitratiu Central, Emilio Pujalte Méndez-Leite, ha pronunciat la lliçó magistral "Abogado y sociedad".

Durant la seua intervenció, el degà, Pedro José Femenía, ha llegit una petita memòria del curs en la qual ha destacat la participació de la Facultat de Dret "en tots els programes d'innovació docent i qualitat que s'impulsen des de l'equip de direcció, amb especial atenció a l'acció tutorial, els grups amb docència en anglès, els programes de pràctiques externes i la participació en els programes de mobilitat". A més, ha assenyalat l'increment del "nombre de convenis de pràctiques externes del nostre alumnat en institucions, despatxos professionals i empreses, i ha remarcat l'objectiu d'aquest curs d'ampliar el programa de pràctiques externes en totes les titulacions", així com la presència de la Facultat en programes de mobilitat amb "la pràctica totalitat dels països de la Unió Europea, com també Amèrica Llatina, EUA, Canadà i, fins i tot, Xina".

Per la seua banda, el rector ha felicitat el nou equip deganal per la seua recent incorporació al capdavant de la Facultat i ha confessat sentir-se orgullós de la nova generació de titulats i titulades universitàries, "els més preparats de la història d'aquest país", ha dit. "Molt prompte la justícia, les lleis i les administracions públiques, el futur de la nostra societat, estarà en les vostres mans. Unes mans i unes ments preparades amb les quals, sens dubte, aconseguirem retornar a la societat un nou concepte d'institució pública, un nou sentit de justícia, més real, més igualitària, més justa", ha assenyalat.

En l'acte han intervingut els estudiants Dolores Díaz, Miriam Sánchez, Ignacio Sellers, Álvaro Seijo i Marina Rabasa en representació de la resta de companyes i companys de les titulacions de Ciències del Treball, Relacions Laborals, Seguretat Pública i Detectiu Privat, Criminologia, Gestió i Administració Pública, Dret i els estudis simultanis d'ADE i Dret, que han culminat els seus estudis.

Després de la celebració, que ha pogut ser seguida en directe a través d'Internet, l'estudiantina de Dret ha posat fi a les activitats programades amb motiu de la VII Setmana Cultural que la Facultat de Dret organitza en honor al seu patró.

 

sant raimundo 3 sant raimundo 4

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464