Saltar apartados

Els estudiants de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la UA viuran una jornada al centre logístic de Mercadona situat a San Isidro

LogoNuevoCEF

Alacant, 20 de febrer de 2013

La Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant realitzarà demà, dijous 21 de febrer, una jornada d'aprenentatge en Mercadona. L'alummnat viurà els processos de treball al centre logístic de San Isidro, un dels 9 centres de la cadena de supermercats, des d'on es proveeix la comarca alacantina. A més, coneixeran com es controla la cadena de subministrament d'aquesta gran empresa. La jornada, coordinada pel director provincial de Relacions Externes, Luis Consuegra, comptarà amb la presència de diversos empresaris familiars d'AEFA.

Fernando Olivares, director de la Càtedra, comenta que "amb aquesta jornada d'aprenentatge experiencial es compleix amb la missió d'acostar la realitat empresarial als estudiants, futurs directius i emprenedors de la Universitat d'Alacant, i aportar valor a la seua formació".

Mercadona, presidida per Juan Roig, amb prop de 70.000 treballadors fixos en tot Espanya, és capdavantera de la distribució minorista, per vendes, facturació, eficiència, creació d'ocupació i productivitat per empleat, per clients i marques notòries com Hacendado i Deliplus. "Si bé, el cas desperta gran interès en les principals universitats i escoles de negoci del món (Harvard entre aquestes) la Càtedra de l'Empresa familiar de la UA podrà viure l'experiència real", apunta Olivares.

La jornada s'emmarca dins del desè aniversari de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant, patrocinada per Mercadona des de 2003.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464