Saltar apartados

La Facultat de Dret gradua demà 247 estudiants de set titulacions

Aquest acte tanca les activitats desenvolupades entorn del patró, Sant Raimon de Penyafort

Alacant, 21 de febrer de 2013

Amb motiu de la festivitat del patró, Sant Raimon de Penyafort, la Facultat de Dret celebra demà divendres, dia 22 de febrer, l’acte solemne de graduació, en el qual rebran diploma i beca acreditativa els 247 estudiants de les 7 titulacions adscrites a la Facultat que han acabat els estudis al llarg d’aquest curs acadèmic. La celebració tindrà lloc a les 12.00 h al Paranimf de la Universitat d'Alacant i serà presidida pel rector, Manuel Palomar. A més, comptarà amb la participació del degà, Pedro José Femenía, en el seu primer acte acadèmic al capdavant de la Facultat.

Enguany, la professora María Teresa Soler Roch, catedràtica de dret financer i tributari, serà l'encarregada de la salutació als egressats, com també de presentar Emilio Pujalte Méndez-Leite, president del Tribunal Economicoadministratiu Central, qui pronunciarà la lliçó magistral amb el títol "Abogado y sociedad".

Els estudiants Dolores Díaz, Miriam Sánchez, Ignacio Sellers, Álvaro Seijo i Marina Rabasa intervindran en l'acte com a representants de la resta de companyes i companys que acaben els estudis. Es tracta de les titulacions de Ciències del Treball, Relacions Laborals, Seguretat Pública i Detectiu Privat, Criminologia, Gestió i Administració Pública, Dret i els estudis simultanis de DADE.

Després dels parlaments, l'estudiantina de Dret durà a terme una actuació en honor dels nous titulats al pati de la Facultat.

Amb aquest acte culminen les activitats de la VII Setmana Cultural programades en honor al patró que, com és habitual, han comptat amb la col•laboració del Vicerectorat de Cultura, Esport i Política Lingüística. Un concurs fotogràfic, una exposició sobre les dones de la Transició, la representació teatral Deixa'm que et deixe i un concert a càrrec de Stand Jazz Quartet han sigut algunes de les activitats més destacades.

 

Programa de l'acte

La trobada podrà seguir-se en directe a través d'aquest enllaç

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464