Saltar apartados

La UA organitza un taller sobre recursos humans basat en una experiència real

Els guanyadors dirigiran la central d'ONO a Madrid durant un dia

Taller_ONO

Alacant, 20 de febrer de 2013

El màster en Direcció i gestió de Recursos Humans de la Universitat d'Alacant, en col·laboració amb ONO i l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, organitza la 3a edició del Workshop ONO: Human Resource Manager per 1 dia que es realitzarà el pròxim 1 de març, de 16:00 h a 21:00 h, al Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Aquesta iniciativa permetrà a estudiants i titulats universitaris acostar-se a la realitat del mercat i de l'empresa; de la mà de professionals que es troben en primera línia, en una companyia capdavantera en el sector de les telecomunicacions.

Els participants en el Workshop ONO hauran de dissenyar l'estratègia corporativa, des del plànol de l'àrea de Recursos Humans, sobre un escenari real al qual va haver d'enfrontar-se la companyia. Francisco González, director d'Organització i Planificació d'ONO i Teresa Antón, gerent de Recursos Humans en ONO, seran els encarregats de dirigir la jornada i avaluar els equips de treball. Dos membres de l'equip guanyador seran seleccionats com els millors del Workshop ONO i tindran l'oportunitat de participar durant un dia en el paper de director de Recursos Humans en la central d'ONO a Madrid.

 

Els encarregats de dirigir el Workshop són:

- Teresa Antón Jiménez. Professional amb més de 15 anys d'experiència en RRHH, que ha desenvolupat la seua carrera en companyies nacionals i multinacionals, de diferents sectors d'activitat: Telecomunicacions (ONO), distribució (Carrefour), Universitat (Fundació General Universitat de Valladolid), Consultoria (Griker). Actualment és Gerent de RRHH en ONO.

- Francisco González Santos. Ha treballat en l'àrea dels RRHH durant més de 15 anys i ha exercit diferents càrrecs: supervisor de Formació (Airtel-Vodafone), gerent de Gestió i Desenvolupament de RRHH (ONO), director de Selecció i Formació, (ONO). Actualment és el director de Planificació i Organització d'ONO.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464