Saltar apartados

La Universitat d'Alacant crea la nova Revista Científica [I²]: Innovación e Investigación en Arquitectura y Territorio

Revista_cientificaAlacant, 19 de febrer de 2013

El Departament d'Expressió Gràfica de la Universitat d'Alacant acaba de crear la revista científica [I²]: Innovación e Investigación en Arquitectura y Territorio. La publicació s'editarà en format digital, amb periodicitat semestral i serà d'accés obert. Així, la revista i la pàgina web d'aquesta persegueixen la generació i difusió de coneixement científic lliure a través d'Internet i, amb açò, establir xarxes de coneixement cada vegada més àmplies i complexes. [I²] naix amb l'objectiu de ser una plataforma per a la difusió dels continguts de les recerques més avançades sobre arquitectura i territori i amb la finalitat de crear vincles i teixir relacions entre les institucions i les persones que investiguen en aquestes àrees, es tracte d'universitats, instituts, departaments, professors, investigadors, doctorands o estudiants.

[I²] conjumina tres àrees de coneixement que són expressió gràfica, composició arquitectònica i projectes arquitectònics, per la qual cosa els continguts que hi tenen cabuda seran tan plurals i oberts com els interessos d'aquestes àrees en l'àmbit de la recerca i la innovació.

Fins al 15 d'abril està obert el termini per a la recepció d'articles científics per a la revista digital [I²]. Cada número de la revista contindrà un total de deu articles científics. Els idiomes de publicació d'articles són l'anglès i l'espanyol, sense traducció i sempre han de ser articles originals i inèdits. Els articles passaran un procés de revisió per parells per a ser avaluats i seleccionats finalment. Els responsables de [I²] es comprometen a treballar activament per a aconseguir la seua indexació en el major nombre d'índexs d'impacte possibles. Per a poder estar indexada en els índexs d'impacte, tres articles científics de cada exemplar de [I²] seran treballs de professors i investigadors de la UA i els set restants seran escrits per investigadors internacionals.

El pròxim llançament de la nova revista científica s'ha difós a Europa, Sud-amèrica, Xina i el món anglosaxó. El Consell editorial està format per investigadors de projectes arquitectònics, expressió gràfica en l'enginyeria i composició arquitectònica i el consell científic està format per professors i investigadors d'Espanya i països d'Europa, Àsia i Amèrica.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464