Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i el Conservatori Guitarrista José Tomás d'Alacant ofereixen un cicle de concerts al MUA

El cicle comença matí amb concerts tots els dijous fins al 25 d'abril

PianoAlacant, 20 de febrer de 2013

El Conservatori Professional de Música d'Alacant Guitarrista José Tomás, dirigit per Ángel Casero, i la Universitat d'Alacant han programat un cicle de concerts al MUA gràcies a la col·laboració entre ambdues institucions. Professors i alumnes avantatjats del conservatori participaran en aquest cicle de música de cambra que, en aquesta primera edició, es compon de recitals de piano a quatre mans, grups de corda i vent, piano i cant.

Demà dijous 21 de febrer arranca el cicle a les 19.00 h a la Sala Polivalent del MUA amb el "Concert de piano a quatre mans", a càrrec del duo Alla Marcia, integrat per les professores Gloria Revert i Belén Domènech.

El MUA continua consolidant-se com a espai polivalent amb la incorporació de concerts, activitats acadèmiques, presentacions de llibres o tallers, a més de les pròpiament expositives. De la mateixa manera, des del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística es manté l'esforç per afermar la col·laboració en suport i difusió cultural amb altres institucions i entitats de la província.

PROGRAMACIÓ

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464