Saltar apartados

El MUA inaugura demà l'exposició d'Arcadi Blasco "Relats de línies i fang"

La mostra inclou una selecció de la seua obra des del 1954 fins al 2012

Arcadi_Blasco_expo

Alacant, 27 de febrer de 2013

La Universitat d'Alacant inaugura demà dijous 28 de febrer a les 18.00 h en el MUA la mostra "Relats de línies i fang", una selecció de l'obra de l'artista de Mutxamel des del 1954 fins al 2012.

El rector de la UA, Manuel Palomar, inaugurarà aquesta exposició amb l'absència del protagonista, que no podrà assistir-hi per problemes de salut, i que estarà representat pel seu nebot, Miguel Pérez Blasco. A l'acte inaugural assistiran el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; el comissari de l'exposició, José Piqueras; el director del Servei de Cultura, Faust Ripoll, i una àmplia representació de l'Ajuntament de Mutxamel encapçalada per la regidoria de Cultura.

Una vintena d'obres representatives de les diferents etapes creatives de l'artista constitueixen el recorregut expositiu que proposa el MUA en la sala Arcadi Blasco, reanomenada així recentment en homenatge i reconeixement a l'artista. Les peces exposades formen part de l'obra d'Arcadi Blasco que hi ha en el MUA, obra de la qual la UA és dipositària per desig exprés de l'artista fins que finalitzen les obres del futur Museu Arcadi Blasco en la seua ciutat natal. La mostra estarà oberta al públic fins a finals de juliol.

L'exposició es completa amb activitats integrades que pretenen aprofundir i divulgar l'obra d'Arcadi Blasco i el seu procés creatiu. Amb aquest objectiu, el MUA ha programat un taller teoricopràctic sobre l'obra ceràmica d'Arcadi Blasco i les jornades "A propòsit d'Arcadi Blasco", previstes per als dies 7 i 8 de maig. Aquesta trobada comptarà amb la participació de reconeguts artistes, crítics d'art, professors i investigadors, que debatran sobre l'obra i l'artista, sobre la seua repercussió i rellevància, a més d'indagar en la importància del procés creatiu.

 

Video de l'exposició

http://www.mua.ua.es/postales/31-arcadio-blasco-relatos-de-lineas-y-barro.html

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464