Saltar apartados

El Seminari de tancament del Projecte Europeu Daphne convida el psiquiatre infantil Jorge Barudy

Alacant, 26 de febrer de 2013

Jorge Barudy, neuropsiquiatre, psiquiatre infantil i terapeuta familiar imparteix, demà dimecres 27 de febrer de 2013, la ponència "Competències parentals en el marc de l'eradicació del càstig físic", en el marc del seminari amb el qual finalitza en la Universitat d'Alacant el Projecte Europeu de recerca Daphne "Eradicació de l'ús del càstig físic sobre els xiquets en les famílies i en les institucions".

La jornada de difusió de resultats començarà amb l'obertura de Rosa Aragonés, directora general de Benestar Social de la Comunitat Valenciana; Amparo Navarro Faure, vicerectora de Recerca, Desenvolupament i Innovació de la Universitat d'Alacant, i Francisco Nadal Ivars, president de l'Associació Altea Espanya del Seminari. A continuació, la coordinadora del projecte, Rosario Rico, i els investigadors del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Universitat d'Alacant, Conrado Moya i Ana Rosser Limiñana, presentaran el projecte Daphne. Els països que hi participen són Regne Unit, Alemanya, Polònia, Estònia, Itàlia i Espanya.

El seminari, d'accés gratuït, se celebra el dimecres 27 de febrer en la sala de graus de la Facultat de Dret de la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464