Saltar apartados

Els reptes del voluntariat davant la crisi a debat en la Seu Ciutat d'Alacant

Alacant, 26 de febrer de 2013

La Seu Ciutat d'Alacant acull les Jornades "Els reptes de l'acció voluntària en les organitzacions: respostes organitzatives davant la crisi", els dies 27 i 28 de febrer. Demà dimecres tindrà lloc l'acte inaugural a les 9:30 hores amb les intervencions de Nuria Vaig granar, vicerectora d'Estudiants, Josefa Parreño, directora del Secretariat de Pràctiques d'empresa i Suport a l'Estudiant, i Josefina Bueno, directora de la Seu Ciutat d'Alacant. Aquestes jornades estan coordinades pel Centre de Suport a l'Estudiant de la UA (CAU). Federico Javaloy, catedràtic de Psicologia Social i Comportament Col·lectiu de la Universitat de Barcelona impartirà la conferència inaugural titulada "Factors psicosocials per a la permanència i vinculació del voluntariat".

La jornada continuarà amb una taula redona a les 11:00 hores que tractarà de dilucidar les "Claus per a la gestió del voluntariat en les entitats no lucratives", amb les intervencions d'Emilio Bascuñana, President Cruz Roja Espanyola, Antonio Ruescas, president de COCEMFE Alacant , Alfonso Rodríguez, president d'AFEMA, Isabel Manero, presidenta d'APSA, Cristina Pérez , directora del Centre de Recursos Educatius d'ONZE i Ana Carratalá , directora de la Fundació Sant Francisco de Borja.

Els "Efectes i resultats d'un projecte social", "La consideració dels límits de la participació social en el context actual" i "Canvi social i voluntariat: submergir-se en un estil de ser" completen la primera jornada.

El dijous serà el torn de "Construir una societat des dels valors del voluntariat" i de les intervencions de Bernabé Tendre, Psicòleg, escriptor i fundador del Club Optimista Vital, qui parlarà de "Les claus de l'èxit professional i el creixement personal" i del "Entrenament mental per a l'assoliment de l'autocontrol".

PROGRAMA COMPLET

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464