Saltar apartados

La Facultat de Ciències estrena equip decanal amb Andreu Bonet al capdavant

Durant la presa de possessió, el rector ha llançat el repte de "seguir comptant amb científics de referència mundial"

Ciències1 Ciències2

Alacant, 26 de febrer de 2013

El professor del departament d'Ecologia, Andreu Bonet ha pres possessió aquest matí del seu càrrec com a degà de la Facultat de Ciències després de resultar guanyador de les eleccions celebrades el passat 12 de febrer. Bonet pren el relleu a l'actual vicerectora d'Estudiants, Nuria Vaig granar.

En el mateix acte, celebrat en el despatx del rector, ha pres possessió tot l'equip decanal compost per: José Miguel Sempere, com a secretari de la Facultat; Luis Gras, com a vicedegà de Qualitat, Infraestructures i Seguretat; David Guijarro, que fins ara ostentava el càrrec de degà en funcions, serà ara vicedegà d'Ordenació Acadèmica i Estudiants; Rosa María Martínez Espinosa, coordinadora acadèmica de Biologia; María Dolores Molina Vila, coordinadora de Matemàtiques; María Teresa Caballero, coordinador a de Òptica i Optometria i directora de la Clínica d'Optometria de la Universitat d'Alacant; Juan Carlos Cañaveras, coordinador acadèmic de Geologia; Francisca Jiménez Casalduero, coordinadora de Ciències del Mar i María José Guille Gómez, coordinadora de Química.

Durant la presa de possessió el rector, Manuel Palomar ha felicitat en nom de la Universitat d'Alacant al nou equip al que ha qualificat de "adequat, sòlid, acadèmic i solvent, resultat d'un procés de consens i diàleg i recolzat per una àmplia majoria del claustre de la Facultat". El rector ha dit que "és moment de reptes per a la formació però també per a la recerca". "Bufen els vents de les privatitzacions, els judicis sobre les universitats públiques i el debat iniciat per Wert sobre les vocacions dels estudis de Ciències" -ha apuntat- i ha insistit que "hem de mantenir-nos fermes en el nostre treball i fidels als nostres ideals d'educació pública; el repte d'aquest país i de la nostra Universitat ha de ser seguir comptant amb científics de referència mundial".

Per la seua banda, el nou degà ha assegurat que "hem de dignificar les ciències dins i fora de la universitat" pel que un dels seus objectius passa per aportar qualitat a la docència i posar en valor els excel·lents recursos humans amb què expliquem i gestionar-los amb eficiència. Per a Bonet, que va lloar el treball dels seus predecessors en el càrrec, "és important donar a conèixer la pluralitat de la nostra facultat i del treball que es realitza en el seu si".

Ciències3 Ciències4

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464