Saltar apartados

La UA i Cepyme col·laboraran en matèria acadèmica i investigadora

 

 

Alacant, 17 de juliol de 2013

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí al seu despatx el president de la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa, CEPIME, Cristóbal Navarro, per signar un conveni marc de col·laboració en matèria acadèmica i investigadora. Durant l’acte protocol·lari, la vicerectora d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro, ha explicat la importància que la transferència de coneixements pot tenir per al món empresarial, sobretot en temes d’assessorament en àmbits com el finançament, la innovació o el desenvolupament tecnològic. A més, el conveni permetrà obrir noves vies en pràctiques estudiantils, principalment per a l’alumnat del màster en Banca i Finances.

A banda, el president de CEPIME ha remarcat les excel·lents relacions existents amb la Universitat d’Alacant i ha agraït el suport de la institució acadèmica a les petites i mitjanes empreses.

En l’acte també han estat presents el secretari general de CEPIME, Francisco Rovira, la directora del Secretariat de Transferència del Coneixement, María Jesús Pastor, i el director del màster de Banca i Finances, Juan Carlos Gómez Sala.

 

 

 

 

En l'acte han estat presents també el secretari general de Cepyme, Francisco Rovira, la directora del Secretariat de Transferència del Coneixement, María Jesús Pastor i el director del màster de Banca i Finances, Juan Carlos Gómez Sala.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464