Saltar apartados

El pianista Alessandro Cavaliere tanca el cicle Primavera Musical de la Seu Ciutat d'Alacant

Alacant, 11 de juny de 2013

Com a tancament del tercer cicle de Primavera Musical, la Seu Ciutat d'Alacant presenta l'actuació Solo Piano de la mà d'Alessandro Cavaliere. El concert, que se celebrarà el pròxim dimecres 12 juny, a les 20.15 h, proposa un programa que abasta amplis espais d'improvisació al voltant de temes de jazz articulats aleatòriament i que conflueixen cap a certes modalitats de la música contemporània.

Cavaliere interpretarà temes com Stella by starlight de V. Young, Things ain’t what they used to be de Mercer Ellington, Cry m'a river de A. Hamilton, i Stolen moments d'O. Nelson.

L'entrada a l'audició és lliure i gratuïta fins a completar l'aforament de la sala Rafael Altamira de la Seu Ciutat d'Alacant.

 

Alessandro Cavaliere

Després dels seus inicis com a autodidacte centra la seua trajectòria pianística en el jazz. Des de 1990 i a partir de la col·laboració amb Roberto Pascucci, contrabaix docent del Modern Music Institute, a Itàlia, ha actuat en auditoris com el Paradiso Perduto Jazz Club (Venècia) i el Cotton Jazz Club (Ascoli). A Alacant ha sigut alumne de Fabio Miano i Lolo García, i ha aprofundit en la pràctica d'improvisació pura des de la seua trobada amb el pianista i baixista Simone Torriano. A més de la composició musical i les actuacions en solitari o en formacions reduïdes, realitzades sobretot en institucions i associacions culturals, projecta el suport musical en els processos terapèutics a partir de l'experiència de col·laboració amb l’etnomusicòleg Basilio Ortiz i el terapeuta i pedagog Oscar Espadero.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464