Saltar apartados

Els serveis lingüístics de la Xarxa Vives analitzen a la Universitat d'Alacant, els seus reptes de futur

Alacant, Barcelona, Palma - 13 de juny de 2013

La Universitat d'Alacant acull a partir d’aquesta vesprada, i demà divendres, la XVIII Trobada dels serveis lingüístics universitaris de la Xarxa Vives, en el marc del Fòrum Vives. Representants dels serveis lingüístics reflexionaran sobre la seua tasca quotidiana, compartiran experiències i analitzem els reptes que afronten en l'actualitat. El vicepresident III de la Xarxa i rector de la UA, Manuel Palomar, será l’encarregat d’obrir la trobada juntament amb el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA, Carles Cortés i el secretari executiu de la Xarxa, Ignasi Casadesús.

La trobada, que es pot seguir a través de Twitter amb l'etiqueta #fòrumvives, comptarà amb dues conferències obertes que s'emetran en temps real. La primera serà càrrec de Dolors Reig, psicòloga social i editora principal d'El Caparazón, qui intervindrà sota el títol Socionomia: benvinguts a la societat augmentada. La segona serà demà divendres, a les 12.30 h, a càrrec de Vicent Sanchis, director d'El Temps, qui desenvoluparà la conferència Tres llengües, tres funcions?

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464