Saltar apartados

La Seu Universitària de la Marina acull l'exposició COM(N)PENETRACIÓ de Teresa Iborra

 

Alacant, 13 de juny de 2013

“La Seu Universitària de la Marina ens ofereix una visió punxant de l'art", així defineix Teresa Iborra la seua nova exposició que s'inaugura el pròxim divendres 14 de juny, a les 20 h, en la sala d'exposicions de la Seu situada a Benissa.

L'artista de COM(N)PENETRACIÓN ens presenta una mostra del treball realitzat durant l'últim any en el camp de l'escultura, la fotografia i el gravat. Allargant el concepte de dualitat, latent en tots els treballs, en aquesta ocasió brinda una sèrie de peces realitzades amb diversos materials enllaçats a través de sistemes d'unió punxants.

Tal com explica Iborra, “es tracta de la compenetració de binomis físics a través del recurs formal de la penetració constructiva. Aquesta peculiaritat es manifesta en l'ocupació d'elements de fixació incisius i invasius, però tractats amb materials plàstics. Tan important com els materials disposats són les fixacions que els connecte”. Aquesta mateixa estratègia creativa es repeteix en totes les disciplines artístiques representades en l'exposició.

Plàsticament resulta una visió aspra i punxant, però molt d'acord amb els temps que corren. “Ara, més que mai, contribueix a alleugerir la càrrega el fet de trobar una certa gràcia en les situacions més espinoses. Alguna cosa semblat a una vàlvula d’escapament”, explica l'artista.

L'exposició podrà visitar-se del 14 al 28 de juny en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464