Saltar apartados

La UA, en la Jornada Divulgativa sobre Mobilitat Elèctrica organitzada per Abat Connection

 

Alacant, 11 de juny de 2013

El vicerector de Campus i Sostenibilitat de la Universitat d'Alacant, Rafael Muñoz, assistirà a la Jornada Divulgativa sobre Mobilitat Elèctrica organitzada pel major fabricant mundial de vehicles elèctrics, Abat Connection. L'acte, que tindrà lloc demà dimecres 12 de juny a partir de les 11 h, en el Club Nàutic de Torrevella, començarà amb la presentació i prova de vehicles. La jornada continuarà a la vesprada, a les 16 h, en el Palau de la Música de Torrevella, on tindrà lloc un debat-col·loqui amb Leopoldo Abadía, expert en economia que analitzarà les claus de la crisi econòmica a través del seu llibre El Economista Esperanzado. Manual de Urgencia para salir de la crisis.

Abat Connection produeix més d'un milió de vehicles a l'any, tant en bicicletes com en ciclomotors i motocicletes, de la mateixa manera que col·labora en la conservació del medi ambient. El passat mes de març, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el president d'Abat Connection, Lorenzo Castejón, van signar un conveni amb el qual van assentar les bases de futures col·laboracions en el marc de la transferència de coneixements i tecnologia, la realització de pràctiques estudiantils i la posada en marxa, entre altres qüestions, de recerques conjuntes en matèria d'eficiència energètica, durabilitat i càrrega de motors elèctrics.

A més, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Bicicleta, l'empresa va oferir a estudiants i altres membres de la comunitat universitària la possibilitat de provar alguns models de bicis elèctriques. 

 

Enllaços relacionats:

Gràcies a un conveni amb Abat Connection, la UA aprofundirà en el camp dels motors elèctrics

La Universitat d'Alacant sobre rodes en el Dia Mundial de la Bicicleta 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464