Saltar apartados

La UA inaugura una exposició amb els millors moments de l'esport espanyol

“Una generació de campions” s'inaugura el pròxim dilluns 17 de juny a les 20.15 hores en la Seu Ciutat d'Alacant

Alacant, 14 de juny de 2013

Els rostres de Pau Gasol, Sergio Ramos, Rafa Nadal o David Vila ens resulten tan familiars que formen part ja dels nostres records d'aquesta època. Hem viscut amb ells els triomfs i llàgrimes d'emoció després de cada medalla, cada copa. L'exposició “Una generació de campions”, que s'inaugura el pròxim dilluns 17 de juny en la Seu Ciutat d'Alacant a les 20.15 hores, il·lustra els assoliments i les anècdotes més significatives de la carrera professional dels millors esportistes espanyols.

L'exposició, que es compon d'11 fotografies, recorre el treball de més de tres anys realitzat pel fotògraf José Luis Pérez, que ha immortalitzat aquests grans esportistes sobre el terreny de joc, defensant els colors dels seus equips però, sobretot, els de la selecció espanyola. Una mostra que recorre el futbol, bàsquet, tennis, handbol i hoquei herba, acompanyada de textos de Mar Galindo, doctora en Lingüística Aplicada i professora de la Universitat d'Alacant, que ens recorden les grans anècdotes: el moment en què el director de l'institut entra a classe per dir a un adolescent Iker Casillas que ha sigut convocat amb el Madrid; al xiquet Andrés Iniesta, conscient de l'oferta de la Masia, dient a son pare: “Papà, telefona a Barcelona”; al Ricky Rubio que bat tots els rècords; als jugadors de la selecció nacional de futbol, que en plena Eurocopa de 2008, escolten Luis Aragonés dir-los: “O guanyem l'Eurocopa o jo no sé res de futbol”, o al Rafa Nadal que va disputar la final més llarga de la història dels gran eslam de tenis.

“Una exposició que adquirirà la vertadera dimensió amb el pas dels anys, quan fem la vista arrere i puguem dir als nostres néts: Jo vaig veure jugar a aquesta generació de campions”, apunten José Luis Pérez i Mar Galindo.

“Una generació de campions” podrà visitar-se fins al pròxim dijous 27 de juny de 2013.

 

Més informació:

Una generació de campions”:

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464