Saltar apartados

La UMH i la UA clausuren els cursos de la Càtedra d'empresa Familiar

Alacant, 12 de juny de 2013

La Universitat d'Alacant (UA) i la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx clausuraran demà dijous, 13 de juny, el urs de les càtedres d’Empresa Familiar de les dues universitats, en un acte conjunt que se celebrarà a les 12.30 h, en la sala d'actes de l'edifici Rectorat i el Consell Social del campus d'Elx. L'acte estarà presidit pel rector de la UMH, Jesús Pastor Ciurana, i el de la UA, Manuel Palomar Sanz.

En la celebració estaran presents els directors de la Càtedra d'Empresa Familiar a Elx i Alacant, Marcos Requena Penat i Fernando Olivares, respectivament. També hi assistiran el president del Consell Social de la UMH, Francisco Borja Miralles; el president de l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant, Francisco Gómez Andreu; el director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència, José Miguel Saval Pérez, i el director general d'Indústria, Joaquín Ríos Casanova.

Durant l'acte es lliuraran els diplomes als estudiants que han finalitzat els estudis en els cursos de les càtedres d'Empresa Familiar a Elx i Alacant. En representació de l'alumnat, intervindran els estudiants de la Càtedra en la UMH Manuel Paredes Algarra i Asunción Ester Esclapez Boig.

Les càtedres de l'Empresa Familiar de la UMH i de la UA estan patrocinades per institucions i empreses com Grup Antón Comunicación, Grup Pikolinos, Gup ASV, Mercadona, Grup Soledad, Mustang, J’Hayber, GET, Grup Marjal i Laboratoris Quinton Internacional. En representació de tots aquests hi intervindrà el president de la Fundació Pascual Ros Aguilar, Sergio Ros.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464