Saltar apartados

La Universitat d'Alacant signa un conveni amb la Federació de Fogueres de Sant Vicent per a la cessió d'espais

 

 

Alacant, 10 de juny de 2013

La Universitat d'Alacant i la Federació de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig han signat aquest matí dos convenis de col·laboració, un marc i un altre específic, en matèria de cessió d'espais. Segons el president de la Federació, Juan Antonio Navarro, “la vinculació de la festa amb la Universitat d'Alacant és molt estreta, ja que una part important de la junta directiva i de les aspirants a belleses forma part de la comunitat universitària, com la bellesa d'enguany, Verónica Amorós Botía, alumna de quart curs d'Arquitectura”. El rector, Manuel Palomar, ha titllat de “necessari” aquest conveni per les excel·lents relacions de la Universitat amb el món de la festa, del qual tots dos han destacat “l’estreta col·laboració” entre les diferents federacions festeres tant de Fogueres i Falles, com d'altres manifestacions festives de l'entorn.

Després de la signatura protocol·lària, en la qual també han estat presents el vicepresident de la Federació, David Álvarez, i la secretària general, Aránzazu Calzada, el rector ha compromès la presència de la UA en l'acte de proclamació de la Bellesa que tindrà lloc el pròxim dissabte.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464